Slavenības  
4
411

2022. gada seksīgākās ‘Hooters’ meitenes

‘Hooters America’ pieder 311 restorāni visā Amerikā. Uzņēmuma lielākais pārdošanas trumpis protams ir viesmīles, kuras kļuvušas pazīstamas kā ‘Hooters Girls’. Viņas var atpazīt pēc īpaši seksīgajiem formas tērpiem – pieguļošiem topiņiem un oranžiem šortiem.

Nav pārsteigums, ka Hooters zīmols ir saņēmis kritiku par seksa kā pārdošanas taktikas izmantošanu. Taču daudzas viesmīles, kas tur strādājušas, ir ieguvušas atpazīstamību tieši savu seksīgo augumu dēļ (piemēram, visiem zināmā PlayBoy meitene Hollija Medisone). Lielākā daļa sieviešu, kuras guvušas panākumus, strādājot šajā uzņēmumā, bieži vien ir gudras un strādīgas personas, kuras izmantojušas zīmolu, savas karjeras virzībai un popularitātes iemantošanai.

Ir grūti noliegt, ka šādā veidā ir iespējams savākt paprāvu fanu bāzi, kas, savukārt, dod iespēju izmantot uzņēmumu kā atspēriena punktu izklaides industrijai vai kā veidu, kā finansēt studijas universitātē. Paturot to prātā, apskatīsim 2022. gada seksīgākās Hooters meitenes, kuras ir parādījušās kalendāros, televīzijā vai vienkārši guvušas panākumus citā nozarē.

Hooters meitenes Sekss.lv

Hanna Grīnvuda (Instagram – hannahgreenwood)

Hanna stāsta, ka sākusi strādāt Hooters, jo viņai ir paticis, cik pārliecinātas, skaistas un jautras meitenes tur strādā. Turklāt šis darbs ir sniedzis viņai iespēju piepildīt savu sapni – kļūt par medmāsu.

Hooters meitenes Sekss.lv

Džordana Goslina (Instagram – jordangoslin)

Šī daiļaviņa ēdināšanas kompānijā strādā jau 5 gadus, kuru laikā ir ieguvusi bakalaura grādu viesmīlības un tūrisma nozarē. Viņas aizraušanās – koraļļu kolekcionēšana.

Hooters meitenes Sekss.lv

Kartera Hidžinsa (Karter Higgins)

Kārtera ir tiesībzinātņu studente, kura nākotnē vēlas kļūt par advokāti. Viņa kļuva par Hooters meiteni patīkamā darba kolektīva dēļ.

Hooters meitenes Sekss.lv

Marissa Mārtina (Instagram – missymartinn)

Šī skaistulīte brīvajā laikā dodas izjādēs ar zirgiem, mācās mārketingu, trenējas šautuvē un palīdz savas vietējās vidusskolas karsējmeiteņu programmas izveidē.

https://www.hooters.com/pageantvote/assets/images/girls/43_full.jpg?a=1

Marikela Gamboa (Maricela Gamboa)

Arī šī meksikāņu daiļava strādā Hooters gandrīz 5 gadus un ir medicīnas studente. Jaunā sieviete stāsta, ka nemaz tik drīz neplāno no šī darba aiziet.

Megana Džefersone (Megan Jefferson)

Megana ne mirkli nav nožēlojusi, ka izvēlējās šo darbu. Viņas aizraušanās ir palīdzēšana bērniem. “Mans plāns ir būt vairāk nekā skolotājai un uzsākt mentorprogrammu bērniem,” stāsta Megana.

Marisa Vika (Instagram – marissawick)

Marisa ir bijusi Hooters kalendāra meitene veselus sešus gadus pēc kārtas. Viņa ir ieguvusi izglītību mākslas un zinātnes jomā. Brīvajā laikā Marisa nododas brīvprātīgajam darbam vietējā pārtikas bankā, sieviešu patversmē un dažādu labdarības pasākumu vadīšanā.

Mia Hirai

“Nesen izlēmu, ka vēlos iesaistīties skaistumkopšanas vai fitnesa pasaulē, vai varbūt pat abos! Brīvajā laikā man patīk trenēties, koncentrēties uz savu YouTube kanālu un pavadīt laiku ar draugiem un ģimeni,” tā Mia.

Olija Abbasi (Instagram – oliya.abbasi)

Olija ir sertificēta personīgā trenere un fitness ir viņas galvenā aizraušanās. Šis uzņēmums ir veidojis viņu par to, kas viņa šodien ir: stipra, pārliecināta un neatkarīga sieviete.

4 komentāri

  • 27.05.2022 00:48
    Putns
    0

    tikai viena liekas skaista…

    • 29.05.2022 13:08
      LJ
      0

      ? Kura ?

      • 29.05.2022 16:31
        Putns
        0

        pedeja

  • 28.05.2022 20:31
    Andrejs
    0

    Man patīk rotaļāties ar meitenēm

0/ 0

Lasītākie

Slavenības  
2
6063
8 visu laiku slavenākie slavenību “sex tapes” jeb seksa video
Slavenības  
0
1059
Slavenību kailfoto
Slavenības  Aktualitātes  
0
909
Kārdinošā Lana Roadesa – nedēļas meitenes rubrika
Slavenības  Aktualitātes  
0
799
Draiskā Hloja Ferija – nedēļas meitenes rubrika

Komentētākie

Slavenības  
4
447
10 kaislīgākās seksa ainas Holivudas filmās
Slavenības  
4
532
Vislielākie dzimumlocekļi pasaulē – svētība vai lāsts?
Slavenības  
4
411
2022. gada seksīgākās ‘Hooters’ meitenes
Slavenības  Vēsture  
3
485
90. gadu seksa ikonas

Visbiežāk kopīgotie

Slavenības  
1
436
Kā “OnlyFans” palīdz sportistiem gūt peļņu, popularitāti un sazināties ar faniem
Slavenības  
4
532
Vislielākie dzimumlocekļi pasaulē – svētība vai lāsts?
Slavenības  
2
6063
8 visu laiku slavenākie slavenību “sex tapes” jeb seksa video
Slavenības  
3
266
Slavenības, kuras neatbalsta seksu pirms laulībām